Všechna jídla EXPRES MENU jsou připravena z kvalitních surovin od regionálních dodavatelů z České republiky, poté unikátním procesem zasterilována bez použití jakýchkoli konzervantů a stabilizátorů, jsou bezlepková, je možno je skladovat v rozmezí 1°C až 30°C a mají dobu spotřeby 3 roky od data výroby (kompletní menu 1 rok). Ochutnejte z bezkonk...
Všechna jídla EXPRES MENU jsou připravena z kvalitních surovin od regionálních dodavatelů z České republiky, poté unikátním procesem zasterilována bez použití jakýchkoli konzervantů a stabilizátorů, jsou bezlepková, je možno je skladovat v rozmezí 1°C až 30°C a mají dobu spotřeby 3 roky od data výroby (kompletní menu 1 rok). Ochutnejte z bezkonkurenčního sortimentu jídel!
Podkategorie
KOMPLET MENU jsou hotová jednoporcová jídla již obsahující přílohu, která vznikla díky velké poptávce stávajících zákazníků kvalitních hotových bezlepkových jídel EXPRES MENU bez použití konzervantů a barviv, především pro využití v práci. U většiny jídel je již použita světlá folie která se dá dobře odtrhávat. U prvních šarží byla použita tmavá folie, která nejde odtrhnout. Je potřeba ji proříznout a přendat na talíř.
Až 15 hodin šetrně tažené vývary, ideální jako základ polévek a omáček. Tyto vývary udělají vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.
Vybraná jídla s nízkým obsahem cukru
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem. Dokonalá kombinace chuti špeku a cibule vytváří z tohoto jídla nejen chuťovou, ale i aromatickou delikatesu.
Pečené kuřecí paličky ve směsi fazolí, klobásy a kořenové zeleniny.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou. Pravá chuť krůtího masa udělá i z jednoduchého jídla delikatesu. Bez alergenů a lepku jen z nejlepšího masa od lokálního dodavatele.
Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštěnídoma i na pobytu v přírodě, pokrm je možné konzumovat i za studena
Boloňské špagety se zpravidla připravují z toho, co dům dá. My jsme je pro vás připravili pouze z vybraných surovin, které vytváří jedinečnou chuť italské kuchyně. Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
Kousky telecího masa dušené s kořenovou zeleninou v omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
Jasný favorit dětí a všech milovníků omáčkových jídel. Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.
Ostré pokrmy v současnosti dobývají kulinářský svět. Toto pálivé jídlo ocení především milovníci pikantních jídel. Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferonkami. Bez konzervantů, bez "éček", bez alergenů, bez lepku!
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí z pečlivě vybrané zeleniny (kukuřice, fazole, hrášek). Fazole jsou vydatným zdrojem vlákniny a bílkovin, zároveň obsahují minimum tuku. Rychle zasytí a dodají potřebné látky. Vhodný pokrm pro děti nebo osoby dodržující redukční dietu. Bez přílohy je pokrm vhodný pro redukci váhy.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Pokud máte rádi vepřové maso a kysané zelí, je pro vás segedínský guláš tou pravou volbou. Na rozdíl od známého maďarského guláše je segedínský připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky. Jako příloha se hodí kvalitní celozrnný chléb, nebo grilovaná zelenina.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.