Všechna jídla EXPRES MENU jsou připravena z kvalitních surovin od regionálních dodavatelů z České republiky, poté unikátním procesem zasterilována bez použití jakýchkoli konzervantů a stabilizátorů, jsou bezlepková, je možno je skladovat v rozmezí 1°C až 30°C a mají dobu spotřeby 3 roky od data výroby (kompletní menu 1 rok). Ochutnejte z bezkonk...
Všechna jídla EXPRES MENU jsou připravena z kvalitních surovin od regionálních dodavatelů z České republiky, poté unikátním procesem zasterilována bez použití jakýchkoli konzervantů a stabilizátorů, jsou bezlepková, je možno je skladovat v rozmezí 1°C až 30°C a mají dobu spotřeby 3 roky od data výroby (kompletní menu 1 rok). Ochutnejte z bezkonkurenčního sortimentu jídel!
Podkategorie
KOMPLET MENU jsou hotová jednoporcová jídla již obsahující přílohu, která vznikla díky velké poptávce stávajících zákazníků kvalitních hotových bezlepkových jídel EXPRES MENU bez použití konzervantů a barviv, především pro využití v práci. U většiny jídel je již použita světlá folie která se dá dobře odtrhávat. U prvních šarží byla použita tmavá folie, která nejde odtrhnout. Je potřeba ji proříznout a přendat na talíř.
Až 15 hodin šetrně tažené vývary, ideální jako základ polévek a omáček. Tyto vývary udělají vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.
Vybraná jídla s nízkým obsahem cukru
Směs šťavnatého kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí a chilli kořením.Přílohou jsou fazole.
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené na cibulovém základu s paprikovou omáčkou, zahuštěnou bezlepkovou moukou a smetanou. Přílohou jsou kolínka z rýžové mouky.
Kousky krůtího stehenního masa dušené doměkka s osmaženou slaninou v omáčce na cibulovém základu. Přílohou je rýže se zeleninou.
Kousky kuřecích prsou v zeleninové omáčce s příchutí koření kari. Přílohu tvoří bílá jasmínová rýže.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony. Přílohou jsou rýžové nudle dochucené jen solí.
Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty dochucená kari kořením a chilli, klobása.
Směs rýže parboiled s vepřovým masem a zeleninou.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou těstoviny z hrachové mouky.
Plátek vepřové kýty dušený v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, omáčka je zahuštěná smetanou a dochucená citronem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba, nebo třeba pro přípravu rychlého vepřového guláše. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba. Bez alergenů a lepku.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety). Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Přílohou je dušená rýže dochucená jen solí.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Přílohou jsou brambory.