Nejprodávanější produkty

Informace

Prohlédnuté produkty

Hovězí guláš 600g (2 porce) Zobrazit větší

Hovězí guláš 600g (2 porce)

EM10008

Nový produkt

Tradiční české jídlo, které nejlépe chutná na výletě v přírodě. Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Pokud máte rádi ostřejší guláš, přidejte pálivou papriku. Bez lepku, konzervačních látek, bez alergenů.

Více informací

199 Kč s DPH

Více informací

Informace o produktu

TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, CELIAK, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) OD LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY


Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy

Počet porcí: 2

Obsah: maso 200 g, celkem 600 g

Složení: hovězí maso přední (31%), pitná voda, cibule, slunečnicový olej, kukuřičná mouka, rýžová mouka, rajčatový protlak (rajčata, voda, cukr), česnek, paprika mletá, sůl, kmín, pepř mletý, majoránka

Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.

Výživová hodnota

 

na 100 g

na porci

Energie

kcal

101

309

Energie

kJ

424

1293

Bílkoviny

g

6,8

20,7

Tuky

g

5,2

15,9

Sacharidy

g

6,8

20,7

Cukry

g

2,4

7,3

Sůl

g

1,1

3,5

Sodík

g

0,5

1,4

Vláknina

g

0,8

2,4

 

Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: