Bezmasé jídlo nabité vitamíny a vlákninou. Sójové boby obsahují víc bílkovin než jakákoliv jiná rostlina. Vydatné a nutričně vyvážené jídlo, které se dá jíst i bez přílohy. Pro větší jedlíky se výborně hodí čerstvý celozrnný chléb, zaručeně dodá dostatek energie pro jakoukoliv činnost.
Delikátní fazolky s vynikající smetanovou omáčkou. Bezmasé jídlo, které nejen zasytí, ale i výborně chutná. Hodí se do každého baťohu nebo spižírny a můžete ho podávat i jako hlavní jídlo k obědu. Kdo má rád kyselejší jídla, může přidat kapku citrónu. Bez konzervantů, lepku vhodné i pro vegetariány a celiaky.
Mezi tradiční české chuťovky patří jídla s houbami. Abychom neochudili vegetariány, připravili jsme oblíbené houbové jídlo bez masa. Orestovali jsme papriku s žampiony na cibulovém základu a dochutili smetanovou omáčkou.
Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
Vynikající chuť kvalitního vepřového masa dušeného se sladkou mrkví. Jídlo můžete podávat i bez přílohy.
Kousky kuřecího masa dušené doměkka se zeleným hráškem a cibulkou. Připraveno podle zásad SCD.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Velmi oblíbené tradiční jídlo. Kousky masa v omáčce na cibulovém základu s vůní a chutí česneku. Vyrobeno bez alergenů, bez lepku a konzervantů.
Jedno z nejoblíbenějších jídel - oblíbená variace klasického guláše, která si najde své příznivce. Šťavnaté kousky hovězího a vepřového masa s lečem, omáčka je zjemněna červeným vínem. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek a bez alergenů pro každého, kdo chce jíst zdravě.
Provensálská specialita původem z města Nice, kterou si zamilujete na první pohled. Konzumace teplého či studeného ratatouille je vždy chuťový zážitek, můžete ho podávat jako hlavní chod nebo i jako přílohu ke grilovanému masu, jehněčí nebo rybě. V horkých dnech se může podávat i jako samostatný pokrm s křupavou bagetou a sklenkou vychlazeného vína.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso.
Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.