KOMPLET MENU jsou hotová jednoporcová jídla již obsahující přílohu, která vznikla díky velké poptávce stávajících zákazníků kvalitních hotových bezlepkových jídel EXPRES MENU bez použití konzervantů a barviv, především pro využití v práci. U většiny jídel je již použita světlá folie která se dá dobře odtrhávat. U prvních šarží byla použita tmavá...
KOMPLET MENU jsou hotová jednoporcová jídla již obsahující přílohu, která vznikla díky velké poptávce stávajících zákazníků kvalitních hotových bezlepkových jídel EXPRES MENU bez použití konzervantů a barviv, především pro využití v práci. U většiny jídel je již použita světlá folie která se dá dobře odtrhávat. U prvních šarží byla použita tmavá folie, která nejde odtrhnout. Je potřeba ji proříznout a přendat na talíř.
Směs šťavnatého kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí a chilli kořením.Přílohou jsou fazole.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené na cibulovém základu s paprikovou omáčkou, zahuštěnou bezlepkovou moukou a smetanou. Přílohou jsou kolínka z rýžové mouky.
Kousky vepřového masa ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a kořením garam masala. Přílohu tvoří směs dlohozrnné a indiánské rýže.
Kousky krůtího stehenního masa dušené doměkka s osmaženou slaninou v omáčce na cibulovém základu. Přílohou je rýže se zeleninou.
Kousky kuřecích prsou v zeleninové omáčce s příchutí koření kari. Přílohu tvoří bílá jasmínová rýže.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony. Přílohou jsou rýžové nudle dochucené jen solí.
Směs čočky s kořenovou zeleninou, cibulkou a rajčaty dochucená kari kořením a chilli, klobása.
Směs rýže parboiled s vepřovým masem a zeleninou.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou těstoviny z hrachové mouky.
Plátek vepřové kýty dušený v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, omáčka je zahuštěná smetanou a dochucená citronem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Přílohou je dušená rýže dochucená jen solí.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Přílohou jsou brambory.
Kousky telecího masa dušené s kořenovou zeleninou v omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne.